UVT Liberty Marathon

26.09.2021 Organizator: Universitatea de Vest din Timisoara Website: https://libertymarathon.uvt.ro/ Facebook: https://www.facebook.com/UVTLibertyMarathon SightRunning asigură partea de avize, concepție amplasament voluntari, închidere și menținere traseu închis.

The Color Run

11.09.2021 Organizator: Kick-Off Events Website: https://www.thecolorrun.ro/evenimente/timisoara/ Facebook: https://www.facebook.com/events/557251471536351 SightRunning asigură partea de avize, concepție traseu, concepție amplasament, instruire și gestionare voluntari de traseu în ziua evenimentului, director de cursă în ziua evenimentului.

Străzi pentru Comunitate

24-25.07.2021 Organizator: Casa de Cultură a Municipiului Timișoara Facebook event: https://www.facebook.com/events/4382243715171584 SightRunning asigură partea de concepție traseu, concepție amplasament, instruire și gestionare voluntari, director de cursă în ziua evenimentului.

Alearga Romania

“Aleargă România!” este un eveniment virtual cu kilometri reali, care încurajează stilul de viață activ și depășirea propriilor limite, și care se adresează atât celor cu experiență în sport, cât și celor care se află la început. Nu este vorba despre o cursă competitivă, ci de o Comunitate de susținere reciprocă. Evenimentul oferă participanților atât o motivație suplimentară pentru a practica unul sau mai multe sporturi la alegere, cu frecvență, pe tot parcursul anului 2021, cât și informații interesante despre localitățile Citește mai mult…

Conquer Timisoara

04.07.2021 Organizator: KickOff Events Facebook event: https://www.facebook.com/events/1880291682180400/ Website: https://ro.runningheroes.com/ SightRunning asigură partea de concepție traseu, concepție amplasament, instruire și gestionare voluntari, director de cursa în ziua evenimentului.

HELLA & Friends

23-25.04.2021 Organizator: HELLA România Website: https://aleargaromania.ro/hella-and-friends/ SightRunning asigură platforma electronică pentru adăugarea și centralizarea kilometrilor parcurși de angajații Hella, familiile și prietenii acestora.

Timisoara City Marathon (ed. 4)

25.10.2020 Organizator: Alergotura Facebook page: https://www.facebook.com/TimisoaraCityMarathon/ Website: https://www.timisoaracitymarathon.ro/ SightRunning asigura partea de avize, organizare traseu, concepție amplasament, instruire și gestionare voluntari, director de cursa în ziua evenimentului.

Semimaratonul Craiovei

Organizator: Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă Facebook: https://www.facebook.com/SemimaratonulCraiovei/ Website: https://semimaratonulcraiovei.ro/ SightRunning asigura partea de concept eveniment virtual, utilizare segmente Strava pentru realizarea clasamentului, etc