Acumulează-ți kilometrii parcurși în viața reală și participă într-o „cursă” virtuală care străbate România pe toată lungimea ei!

Un ultra-maraton de … 986 km, între cel mai vestic punct al țării (Start de la Triplex Confinium) și punctul cel mai estic (Finish pe plaja Sulina)!

Dă un scop și o motivație suplimentară activităților tale sportive, fie că e vorba de alergare sau de mers pe jos!

Pe parcurs, aflii detalii interesante despre zonele prin care „treci”. Ai motivația să te ții de mișcare, și îți cunoști și țara! 🙂

Ai la dispoziție 7 luni (214 zile), în perioada 1.06 – 31.12, pentru a-ți acumula kilometri pe care îi parcurgi în viața reală (atât cei din antrenamentele tale regulare cât și cei din concursuri) și a progresa pe harta virtuală de la Start până la Finish.

Toți participanții care finalizează „cursa” cu succes primesc catarama personalizată a evenimentului, care poate fi purtată la curea (belt buckle).

Taxa de participare este de 70 lei și include cheltuielile de producție și expediere prin poștă a cataramei, precum și gestionarea și verificarea datelor furnizate de participanți pentru actualizarea zilnică a „clasamentului” pe întreaga perioadă a evenimentului (vezi detaliile mai jos).

Mesaj pentru persoanele aflate la început: Nu contează dacă abia te-ai apucat de mișcare! Vorbim de 4.6 km zilnic, sau 33 km săptămânal, sau 141 km lunar. Este o provocare, dar una total realizabilă! Iată că acum ai motivația de a face sport cu regularitate și ocazia de a câștiga și purta cu mândrie catarama care dovedește că ai străbătut toată România! Important este să duci această provocare până la capăt; contează mai puțin pe ce loc ajungi, cât faptul că ai găsit tăria, consecvența și determinarea pentru a o finaliza cu succes!

Mesaj pentru cei care doresc o provocare mai substanțială: există și posibilitatea de a completa tura dus-întors până în 31 decembrie. 1972 km în 7 luni, adică un volum de aproape 66 km săptămânal, sau 282 km lunar.